Office 2021 Home & Student ESD 1USR

Office 2019 Professional ESD 1USR

Office 2021 Home & Business ESD 1USR

€ 289,00

Office 2021 Home & Business ESD 1USR met Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook.


Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
SOFMSOFBU2021ED

Office 2021 Home & Business ESD 1USR . Wij leveren i.v.m. de registratie van Office de licentiecode per mail, Office is zelf eenvoudig te downloaden.

Outlook

Gemakkelijk beheer van je e-mail, kalender, contactpersonen en taken. Dankzij ondersteuning van e-mail pushen blijft je postvak IN up-to-date, kun je aan groepen gerelateerde berichten in gespreksweergave lezen en kun je kalenders naast elkaar weergeven voor duidelijke planning.

Word

Creëer en deel professionele documenten met state-of-the-art hulpprogramma''s voor bewerken, controleren en delen. Het nieuwe tabblad Ontwerp biedt snelle toegang tot functies en Slimme zoekopdracht toont relevante contextuele informatie van het web rechtstreeks in Word.

Excel

Analyseer en visualiseer je gegevens op nieuwe en intuïtieve manieren met een frisse gebruikersinterface en je favoriete sneltoetsen. Maak gebruik van functies als Analysis Toolpak, Slicers en Formulebouwer om tijd te besparen, zodat jij je kunt richten op inzichten.

PowerPoint

Met nieuwe dia-overgangen en een verbeterd takenvenster voor animaties kun je je ideeën creëren, er met anderen aan werken en ze effectief presenteren. Hiërarchische opmerkingen naast je dia''s helpen je de feedback in je presentaties op te nemen.

OneNote

Het is je persoonlijke digitale notitieblok, waarin je notities, ideeën, webpagina's, foto's en zelfs audio en video allemaal op één plek kunt opnemen. Of je nu thuis bent, op kantoor of onderweg, je kunt het altijd met je meenemen en met anderen blijven delen en samenwerken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Office 2021 Home & Business ESD 1USR
Uw waardering

No Related Posts