Neovo MX-22 22" Medical LED monitor

€ 645,00
De AG Neovo MX Serie is perfect voor dokterskamers en spreekkamers en ondersteunt de DICOM Part 14 standaard om het bekijken van medische beelden in nauwkeurige grijswaardendetails en consistentie te garanderen zonder misverstanden in de communicatie. De MX Serie is uitgerust met het ontwerp van NeoV™ Optisch Hard Glas en is DICOM-compatibel. De monitoren kunnen tegen alcohol en andere veelgebruikte schoonmaakmiddelen en zijn krasvrij.
1-2 werkdagen levertijd
SKU
MONNEOMX22

MX-22, 22-Inch 1080p DICOM-Compatibele Monitor

- Full HD 1920 x 1080 resolutie
- Compatibel met DICOM Deel 14
- Medische adapter gecertificeerd volgens de IEC/EN 60601-1 medische norm
- NeoV Optisch glazen scherm en metalen behuizing voor tandheelkundige hygiëne
- Veelzijdige aansluitmogelijkheden: VGA-, DVI-, HDMI-en DisplayPort-ingangen

Bovenop de DICOM-naleving en het veiligheidscertificaat voor medisch gebruik, vormt de MX-serie een optimale keuze voor klinische controleschermen, dankzij hun gemakkelijke reiniging en desinfectie. Even belangrijk is de duurzaamheid die kan worden toegeschreven aan de metalen behuizing, het NeoV™ optisch glas en de multitaskingfunctie die deze schermen onderscheidt als professionele schermen, geschikt voor ontelbare druk gebruikte medische omgevingen.

CONSISTENTE BEELDHELDERHEID
De MX-serie zijn geschikt voor het consistent weergeven van klinische gegevens en niet-diagnostische beelden. Een nauwgezette kalibratie garandeert de naleving van de DICOM-standaard Deel 14 en zorgt daarnaast voor een uitstekende beeldkwaliteit die in de loop van de tijd tot uiting komt in de best mogelijke accurate en consistente nuances.

GEMAKKELIJKE HYGIËNE, HOGE BETROUWBAARHEID
Dankzij de zuur- en alkaliwerende coatingbehandeling van NeoV™ Optisch glas is de MX-serie bestand tegen reiniging en desinfectie. Met schermen die ook versterkt zijn door hun metalen behuizing, beschermt deze eigen glastechnologie hen tegen krassen of andere schade en wordt de beeldkwaliteit aanzienlijk verbeterd.

VEELZIJDIGHEID VAN MULTITASKING
Meerdere signaalbronopties, inclusief HDMI en DisplayPort 1.2, bieden de MX-serie de flexibiliteit om te integreren in andere instrumenten. Ook hun PIP/PBP-capaciteit ligt in dezelfde lijn en maakt multitasking, zoals het bestuderen van verschillende beelden of het afstemmen van medische dossiers, mogelijk op één scherm.

VEILIGHEIDSCERTIFICAAT VOOR MEDISCH GEBRUIK
In afwijking van de standaard schermen, maakt de MX-serie gebruik van een speciaal ontworpen laagspanningsvoeding en een aarding die veiligheid, prestaties garanderen voor medisch gebruik, drie belangrijke vereisten voor elke professionele medische omgeving. De naleving van de EN/IEC 60601-1 standaarden garandeert veilige en betrouwbare prestaties in de veeleisende medische omgeving.

Meer informatie
EAN code 4710739594768
Merk AG Neovo
Schermformaat 21.5 Inch
Resolutie 1920x1080
Type Paneel TN
Backlight LED
Inkijkhoek 170/160 °
Helderheid 250 cd/m2
Responsetijd 3 ms
Contrast 20000000:1 (DCR)
Aansluitingen Displayport, DVI-D, HDMI, VGA
Speakers Ja
Verbruik 16 Watt
Kleur Wit
Garantie 3 Jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Neovo MX-22 22" Medical LED monitor
Uw waardering

No Related Posts