Logitech MK235 Wireless Desktop

Logitech MK235 Wireless Desktop

Logitech MK330 Wireless Desktop

€ 54,95
Deze toetsenbord en muis combinatie brengt entertainment en draagbaarheid binnen handbereik, dankzij elf sneltoetsen en een draagbare muis.
2 stuk(s) uit voorraad leverbaar
SKU
CORDLOGMK330
Logitech MK330 Wireless Desktop is te bestellen in veelvoud van 1

Deze toetsenbord en muis combinatie brengt entertainment en draagbaarheid binnen handbereik, dankzij elf sneltoetsen en een draagbare muis.

Surf rechtstreeks naar Google en Nu.nl dankzij 11 sneltoetsen die zorgen voor directe bediening en toegang tot jouw favoriete websites, muziek en films.

Vlakke, muisstille toetsen maken het typen van IM's, e-mails en al het andere soepel en gemakkelijk.

De draagbare, comfortabele muis gaat met de plug-and-forget nano-ontvanger mee naar waar je jouw computer ook gebruikt.

Sla een nummer over. Pauzeer een video. Zet het volume hoger. Profiteer van 11 multimediasneltoetsen voor directe toegang tot afspelen, pauzeren, vorige, volgende, volume en dempen.

Het gestroomlijnde ontwerp van het toetsenbord en de vlakke, fluisterstille toetsen zorgen voor een comfortabelere type-ervaring dan laptop- en netbook-toetsenborden.

Neem de gestroomlijnde muis overal mee naar toe waar je jouw computer nodig heeft. De nano-ontvanger berg je eenvoudig op in het ingebouwde compartiment.

Dankzij de draadloze verbinding worden vertragingen, uitval en interferentie vrijwel geëlimineerd en profiteer je van een bereik tot 10 meter, zodat je op meer plaatsen kunt werken of spelen, zelfs onderuitgezakt op de bank.

Set-up is een peulenschil: sluit de draadloze ontvanger gewoon aan op een USB-poort op de computer en je kunt meteen mailen, winkelen op Bol.com en browsen op Google, zonder software.

Je kunt de 4 herprogrammeerbare F-toetsen eenvoudig aanpassen om jouw favoriete toepassingen, mappen of webpagina's te openen.

Meer informatie
EAN code 5099206033658
Merk Logitech
Garantie 3 Jaar
Kleur Zwart
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Logitech MK330 Wireless Desktop
Uw waardering

No Related Posts