APC BX1600MI-GR BackUPS Noodstroomvoeding

€ 249,00
APC Back-UPS BX1600MI-GR UPS 1600VA, 900W, Line Interactive, 4x CEE 7 geaard stopcontact
4 stuk(s) uit voorraad leverbaar
SKU
UPSAPCBX1600MIG
APC BX1600MI-GR BackUPS Noodstroomvoeding is te bestellen in veelvoud van 1

Zekerheid door noodstroom

Een APC Back-UPS heeft een ingebouwde accu die ervoor zorgt dat alle aangesloten apparatuur, zoals een NAS, router, modem en mediabox blijft werken als de stroom uitvalt. Daarnaast kan deze APC noodstroomvoorziening via de usb aansluiting een NAS of PC ook op tijd automatisch afsluiten. Handig wanneer de APC ups bijna leeg is. Hierdoor voorkom je zowel downtime, schade aan apparatuur, als verlies van gegevens.

Veiligheid en gemak

Daarnaast beschermt deze veilige APC Back-UPS d.m.v. zijn surge protected uitgangen kostbare apparatuur tegen piekspanning die bijvoorbeeld ontstaat door blikseminslag. Dankzij de 1Gb Network Dataline Surge Protection beschermt de ups ook nog je ethernet datalijn(internetkabel) en de daarop aangesloten apparatuur tegen "backdoor"-piekspanning en dit alles zonder de internetsnelheid op te offeren.

Verleng de levensduur

De interne batterij cartridge (APCRBC176) is te vervangen. Zo verleng je eenvoudig en goedkoop de levensduur van de APC Back-UPS BX1600MI-GR.

Bespaar op operationele kosten

De UPS is voorzien van AVR, dit verlengt de levensduur van de batterij en maximaliseert de runtime door lage en hoge spanningen te corrigeren zonder de batterij te ontladen. Verder beschikt de noodstroomvoorziening over 4 battery+surge protected uitgangen. Tevens is PowerChute Personal Edition en een usb kabel inbegrepen.

Meer informatie
EAN code 731304410874
Merk APC
Kleur Zwart
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:APC BX1600MI-GR BackUPS Noodstroomvoeding
Uw waardering

No Related Posts