Startech DVI2VGAE DVI-D naar VGA adapter

€ 34,95
DVI-D-naar-VGA actieve adapter / converterkabel - 1920x1200. Met de DVI2VGAE actieve DVI-D naar VGA-adapter kunt een digitale DVI-uitgang van uw desktop- of laptopcomputer op een VGA-monitor of -projector aansluiten, waardoor de upgradekosten naar een DVI-D compatibel scherm vervallen.
Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 1 beschikbaar
SKU
CABSTDVI2VGAE
Startech DVI2VGAE DVI-D naar VGA adapter is te bestellen in veelvoud van 1

Met de DVI2VGAE actieve DVI-D naar VGA-adapter kunt een digitale DVI-uitgang van uw desktop- of laptopcomputer op een VGA-monitor of -projector aansluiten, waardoor de upgradekosten naar een DVI-D compatibel scherm vervallen.

De DVI-D naar VGA adapter biedt een eenvoudige manier voor de output van door gebruikers gegenereerde inhoud zoals presentaties en werkdocumenten en kan ook worden gebruikt om uw productiviteit te verhogen door uw desktop uit te breiden met een secundaire monitor, waardoor de beschikbare werkruimte wordt verdubbeld.

Deze mobiele adapter zet een DVI-bus met standaard voedingsspanning om in VGA, zonder een externe voeding. Voor DVI-poorten met lage voedingspanning wordt een USB-kabel meegeleverd waarmee het apparaat vanaf een willekeurige USB-voeding kan worden gevoed.

Deze actieve adapter ondersteunt resoluties tot 1920x1200 (WUXGA) en biedt een uitgebreide oplossing voor de aansluiting van een high-definition VGA-scherm op een DVI-D-videobron.

De DVI2VGAE DVI-D-naar-VGA-adapter wordt gedekt door een StarTech.com3 jarige garantie en gratis levenslange technische ondersteuning.

- Geen externe voedingsadapter nodig
- Maximale resolutie van 1920x1200
- Sluit digitale voor DVI geschikte apparaten, zoals uw laptop of desktopcomputer, aan op een VGA-projector of -scherm
- Bespaar ruimte: compact design vereist geen externe voedingsadapter, vormt een mobiele oplossing en neemt zo min mogelijk ruimte in beslag
- Bespaar tijd: snelle en probleemloze DVI-D-naar-VGA-instelling

Meer informatie
EAN code 065030850834
Merk Startech
Kleur Zwart
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Startech DVI2VGAE DVI-D naar VGA adapter
Uw waardering

No Related Posts