RX-series

Met zijn gespecialiseerde gamma-selectie en zwartniveau-aanpassing * geeft het verbeterde bewakings- en beveiligingsscherm uit de RX-serie beelden van de hoogste kwaliteit weer, zelfs onder ongunstige lichtomstandigheden. De serie is gebouwd om lang mee te gaan en te presteren in 24/7 beveiligings- en bewakingsomgevingen. De duurzaamheid wordt verbeterd door de Anti-Burn-in ™ -technologie van AG Neovo, die ghosting voorkomt tijdens het uitvoeren van non-stop bedrijfskritische bewerkingen; NeoV ™ Optisch Glas en metalen behuizing beschermen het tegen krassen of andere beschadigingen.

Toonaangevende betrouwbaarheid


Het beveiligings- en bewakingsdisplay uit de RX-serie is speciaal ontworpen om de uitdaging van continue 24/7 operaties in de controlekamer te overstijgen. De Anti-Burn-in ™ -technologie van AG Neovo voorkomt ook beeldschaduwen tijdens het uitvoeren van non-stop bedrijfskritische CCTV-operaties. De metalen behuizing en NeoV ™ Optisch Glas beschermen niet alleen het beveiligings- en bewakingsscherm van de RX-serie tegen schade, maar houden het onderhoud ook eenvoudig.

 

Geoptimaliseerd voor bewaking en beveiliging


De RX-serie is gebouwd met de allernieuwste superresolutietechnologie en kan afbeeldingen opschalen met een hogere en gedetailleerdere resolutie voor een betere helderheid. Bovendien, speciaal afgestemd op een controlekamer voor bewaking, is een gebruiksvriendelijke CCTV-modus vooraf geconfigureerd om de beeldhelderheid te maximaliseren in het scenario van bewakingsbeelden met weinig licht 's nachts.

 

 

 

Ondersteunt meerdere ingangen en feeds


Picture-in-Picture (PiP) en Picture-by-Picture (PbP) stellen de gebruiker in staat om meerdere feeds tegelijkertijd op één scherm weer te geven, en gemakkelijk tussen de feeds te schakelen met behulp van het toetsenbord. Met meerdere bronaansluitingen dekt de RX-serie de meeste digitale en analoge signalen, waaronder DisplayPort, HDMI, DVI, VGA, S-Video en Composite

 

PID Command & Ctrl-software *


PID Command & Ctrl is software waarmee gebruikers AG Neovo bewakings- en beveiligingsschermen kunnen bedienen via LAN- of RS232-verbindingen. Het biedt een eenvoudige en intuïtieve interface voor beheer op afstand, OSD-gerelateerde instellingen en eenvoudige bediening op geïmplementeerde beeldschermen. Het kan ook worden gebruikt om binnen enkele minuten videowalls te maken en systeemintegrators te helpen bij het opzetten van beeldschermen.

AG Neovo RX-series security & surveillance display supports PID Command & Ctrl Software

 

Ga naar alle modellen binnen de RX-serie >>