Dutch English


Koop ook uw NUC's bij de grootste van Nederland!


Neovo LA-24 24" FHD LED monitor black


€ 145,00

Beschikbaarheid : 1-2 werkdagen levertijd
Artikel code: MONNEOLA24
Vendor code: LA24
EAN code: 4710739595741


OF

Snel overzicht

De monitoren van de LA-serie zijn ontworpen voor dagelijks gebruik, waarbij oogcomfort boven aan de lijst van de sterke punten staan.

Neovo LA-24 24" FHD LED monitor black

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

De monitoren van de LA-serie zijn ontworpen voor dagelijks gebruik, waarbij oogcomfort boven aan de lijst van de sterke punten staan. Met meerdere aansluitopties (DisplayPort, HDMI en VGA)  waardoor diverse multimediatoepassingen worden aangevuld met de flexibiliteit om te kiezen voor een beeldverhouding van 4:3 of 16:9. De monitoren beschikken over een brede kijkhoek, een voortreffelijke contrastverhouding en uitzonderlijke kleurprestaties.

Oogcomfort staat hoog in de lijst van de sterke punten die de LA-serie definieert. De flikkervrije achtergrondverlichting en de blauwlichtfilter van de LA-serie garanderen een comfortabele kijkervaring door de oogbelasting na lange gebruiksperioden te verminderen. Een fijn afgestemd overdrive-circuit vermindert aanzienlijke schaduw- en wazige beelden zodat video's er zuiver en scherp uit blijven zien.

Veelzijdigheid in de verbinding zorgt voor een immense flexibiliteit. Dankzij de HDMI-, DisplayPort- en VGA-ingangsopties, kunt u gemakkelijk een scherm van de LA-serie aansluiten op uw huidige of oudere randapparaten, zoals pc's, laptops of mediaspelers op de werkplek of thuis

Een contrastverhouding van 20.000.000:1, een nauwgezette kleurtemperatuur en vooraf ingestelde beeldmodusinstellingen voor het lezen van teksten, het bladeren door webpagina's of het bekijken van video's, maken de LA-serie tot een competent multimediaplatform. Ongeacht of u video's bekijkt of muziek beluistert, kunt u rekenen op de ingebouwde luidsprekers of op de oortelefoon.


Kenmerken

• Full HD 1920 x 1080 resolutie
• Heldere dynamische contrastverhouding van 20.000.000
• DisplayPort- en HDMI-ingangen voor Full HD-connectiviteit met verschillende apparaten
• Blauwlichtfilter en flikkervrije weergavetechnologie verminderen oogongemak
• Selecteerbare beeldverhouding
• Ingebouwde luidsprekers en audio mini-jack in / out-aansluiting
• VESA-compatibiliteit voor flexibele installatie