NUC's zakelijk inzetten

De NUC Pc's lenen zich uitermate voor zakelijk gebruik. Niet alleen het kleine formaat en het stille ontwerp maar ook het lage stroomverbruik en de handige meegeleverde VESA beugel maken de NUC tot de ultieme desktop vervanger.Wist u dat door het lage stroomverbruik van de NUC's ze zichzelf in 5 jaar tijd bijna volledig terugverdienen door besparing van stroomkosten ten opzichte van een traditionele desktop computer? Dit geeft nog een goede reden om stroomvretende oude Pc's te vervangen door de veel sneller werkende NUC's.

De NUC kan worden uitgerust met een Draadloze Keyboard set, waarhet buro volledig verschoond kan blijven van apparaten en snoeren.

Voor groter zakelijk gebruik kiest u voor de uitvoering met Windows 7, 8 of 10 Professional om aan te kunnen loggen bij een domein.

 

Echter zijn de toepassingsmogelijkheden voor NUC's onbeperkt. Door het kleine formaat zijn ze prima in te zetten in kiosk toepassingen, digitale media uitingen (Digital Signage), als POS systeem maar ook in de procesautomatisering of logistiek. Door de 12Volt ingangsspanning zijn de NUC's eenvoudig in kranen, schepen, containertrucks of vrachtwagens in te bouwen.