Neovo SC-2702 27" LED monitor

€ 279,00
De SC-2702 is een 27-inch 3-zijdige randloze beveiligingsmonitor die specifiek is ontworpen voor bewakingsoperators - vooral deze met een 24/7 werkende installatie met meerdere monitoren die bedoeld zijn voor doeltreffende videobewaking. De SC-2702 biedt videoverbeteringscontroles met toegevoegde waarde die u helpen bij het creëren van gedetailleerde beelden voor opnames bij lage belichting.
1 tot 2 weken levertijd
SKU
MONNEOSC2702
Neovo SC-2702 27" LED monitor is te bestellen in veelvoud van 1

• Full HD 1920 x 1080 resolutie
• Veelzijdige aansluitmogelijkheden: VGA-, HDMI- en Composite (BNC) -ingangen
• Composiet (BNC) passieve doorlusuitgangspoort
• Snelle beeldinstellingen: CCTV-modus, Gamma-selectie, Zwartniveau-aanpassing, Contrastversterker
• Ontworpen en ontwikkeld voor continu 24/7 gebruik

De SC-2702 is een 24-inch 3-zijdige randloze beveiligingsmonitor die specifiek is ontworpen voor bewakingsoperators - vooral deze met een 24/7 werkende installatie met meerdere monitoren die bedoeld zijn voor doeltreffende videobewaking. De SC-2702 biedt videoverbeteringscontroles met toegevoegde waarde die u helpen bij het creëren van gedetailleerde beelden voor opnames bij lage belichting. De optionele oplossingen voor monitormontage ondersteunen installaties met enkele of meerdere monitoren. Op het vlak van de kosten-prestatieverhouding is dit model de oplossing voor productiviteit in moderne operatorwerkstations.3-zijdige randloze monitor verhoogt de productiviteit
Dit is typisch voor bewakingsoperators die installaties met meerdere monitoren om de productiviteit te maximaliseren. De SC-2702 gebruikt een naadloos 3-zijdig randloos design om een ideale werkomgeving te creëren en de openingen tussen monitoren te verkleinen. Voer snelle analysen uit, beheer en controleer videobronnen vanaf alle locaties. Veranderende situaties vereisten snelle beslissingen waarbij naadloze monitoren kunnen helpen.

Installaties van meerdere monitoren gemakkelijk gemaakt
Met VESA 100 x 100 mm, is de SC-2702 compatibel met het montageportfolio van AG Neovo van bureau- en wandmontages. Of u nu op zoek bent naar een installatie van twee, vier of meer monitoren, bij AG Neovo vindt u alles voor het creëren van ergonomische werkstations in een controlekamer.

Hogere kostenprestaties
Bij het ontwerp werd rekening gehouden met vele uren bewaking. Daarom hoeft u minder tijd te besteden aan inspanning voor systeemonderhoud en hierdoor ook hogere kostenprestaties. De SC-2702 is van commerciële kwaliteit en bedoeld om 24/7, 365 dagen per jaar te werken. Statische beelden die anders schaduwbeelden veroorzaken, zijn verleden tijd dankzij de gepatenteerde Anti-Burn-in-technologie van AG Neovo. U mag een lange levensduur van de LCD-schermen verwachten.

Perfecte overeenkomst met CCTV-beelden
Er is een speciale vooraf geconfigureerde CCTV-modus die de beeldhelderheid bij een opname met lage belichting maximaliseert. Stem uw video-opname snel fijn af met aanpassingen voor scherpte, verzadiging, contrast, helderheid en meer. Verspil geen tijd testen en constant opnieuw afstemmen. Dit product heeft het allemaal voor u gedaan.

Verbeterde gammaselectie
U kunt genieten van een verbeterde gammaselectie voor een verbazingwekkende visuele optimalisatie. Verbeter probleemloos de kwaliteit van de licht-, schaduw- en kleurbalans van uw video’s.

Gedaan met ontbrekende details in donkere scènes
Meer details van de zwartniveau-aanpassing betekent een verbeterde zichtbaarheid van donkere beelden.

Contrastverbetering
Door het leveren van een contrastverbetering, zorgt de bewakingsmonitor ervoor dat beelden met een laag contrast zuiverder en meer gedefinieerd worden.

Aanpasbaar aan behoeften van de bewakingsomgeving
Stem het display af op uw behoeften met aan-/uit-schakelaar voor het blauwe scherm. Wanneer er geen signaal beschikbaar is, verschijnt een blauw scherm dat ideaal is ontworpen voor donkere en weinig belichte omgevingen.

Veelzijdige connectiviteit met BNC- en HDMI-ingangen
De SC-2702 ondersteunt zowel analoge als digitale video-ingangen. Maak probleemloos verbinding met verschillende videobewakingsapparaten met HDMI-, VGA- en BNC in-/uitgangen. Via de BNC-poort kunnen CCTV-camera’s direct op de monitor worden aangesloten. Met deze randloze beveiligingsmonitor hebt u geen DVR/omvormer nodig om direct over te gaan op onmiddellijke bewaking.

Meer informatie
EAN code 4710739597325
Merk AG Neovo
Schermformaat 27 Inch
Resolutie 1920x1080
Type Paneel VA
Backlight LED
Inkijkhoek 178/178 °
Helderheid 300 cd/m2
Responsetijd 5 ms
Contrast 20000000:1 (DCR)
Aansluitingen BNC, HDMI, VGA
Speakers Ja
Verbruik 20 Watt
Kleur Zwart
Garantie 3 Jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Neovo SC-2702 27" LED monitor
Uw waardering

No Related Posts