Neovo RX-22G 22" LED monitor zwart

€ 609,00
Voor veelgebruikte 24/7 toepassingen zorgen de 1080p beveiligingsmonitoren uit de RX serie voor een stabiele beeldweergave met een stevig ontwerp voor het videotoezichtsysteem. De duurzame metalen behuizing en het scherm van NeoV Optisch Glas voorkomen incidentele schade en stoten, en zorgen ook voor een betere warmteafvoer om een goede werking te garanderen.
1 stuk(s) uit voorraad leverbaar
SKU
MONNEORX22G

• Full HD 1920 x 1080 resolutie
• Veelzijdige aansluitmogelijkheden: VGA-, DVI-, HDMI-, DisplayPort- en Composite (BNC)-ingangen
• Composiet (BNC) passieve doorlusuitgangspoort
• Anti-Burn-in technologie voorkomt beeldschaduwen
• NeoV Optisch Glas scherm beschermt het scherm tegen krassen en andere beschadigingen

Ontworpen met speciale aandacht voor beveiligings- en industriële omgevingen, wordt de RX-serie gewaardeerd voor zijn betrouwbaarheid, duurzaamheid en veelzijdigheid. De betrouwbaarheid wordt verbeterd met NeoV™ Optical Glass en de metalen behuizing. Zo kunt u genieten van de beste bescherming in zijn categorie en van gemakkelijk onderhoud. Het duurzame ontwerp presteert sterk in 24/7 gebruikt en beschikt over de Anti-Burn-in™-technologie van AG Neovo. Zo wordt een schaduwbeeld voorkomen en kunnen professionals worden gegarandeerd dat ze in het heden blijven en niet in het verleden. Aangepast aan de behoeften van de gebruiker, biedt het grote verbindingsbereik volledige compatibiliteit met externe apparaten. Er is ook ondersteuning van PiP/PbP voor toepassingen met meerdere beelden. De RX-serie is uniek en ongeëvenaard en is bestand tegen de meest veeleisende omgevingen.

TOONAANGEVENDE BETROUWBAARHEID IN DE SECTOR
De RX-serie is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen de uitdaging van veeleisend gebruik 24/7. De Anti-Burn-in™-technologie van AG Neovo verhindert ook de vorming van schaduwbeelden bij het ononderbroken uitvoeren van missiekritieke bewerkingen. De metalen behuizing en NeoV™ Optical Glass beschermen de RX-serie niet alleen tegen schade, maar houden onderhoud ook eenvoudig.

GEOPTIMALISEERD VOOR TOEZICHT EN BEVEILIGING
De RX-serie is gebouwd met de geavanceerde super-resolutietechnologie en kan beelden opwaarderen naar een hogere en meer gedetailleerde resolutie voor een betere helderheid. Daarnaast is een gebruikersvriendelijke CCTV-modus vooraf geconfigureerd, specifiek uitgerust voor een bewakingstoezichtkamer, om de beeldhelderheid in een scenario van bewakingsopnames ’s nachts met zwakke belichting.

ONDERSTEUNT MEERDERE INGANGEN EN FEEDS
Met Picture-in-Picture (PiP) en Picture-by-Picture (PbP) kunt u meerdere feeds tegelijk op één scherm weergeven en kunt u gemakkelijk schakelen ertussen met het toetsenblok. Met meerdere bronaansluitingen dekt de RX-serie de meeste digitale en analoge signalen, inclusief DisplayPort, HDMI, DVI, VGA, S-Video, en Composiet.

PID COMMAND & CTRL-SOFTWARE
PID Command & Ctrl is een software waarmee gebruikers AG Neovo bewakings- en beveiligingsschermen kunt beheren via LAN- of RS232-verbindingen. Deze biedt een eenvoudige en intuïtieve interface voor beheer op afstand, met OSD verwante instellingen en gemakkelijke bediening op gebruikte schermen. De software kan ook worden gebruikt om bliksemsnel videowanden te maken en systeemintegrators te helpen bij het instellen van schermen.

Meer informatie
EAN code 4710739594782
Merk AG Neovo
Schermformaat 21.5 Inch
Resolutie 1920x1080
Type Paneel TN
Backlight LED
Inkijkhoek 170/160 °
Helderheid 250 cd/m2
Responsetijd 3 ms
Contrast 20000000:1 (DCR)
Aansluitingen BNC, Displayport, DVI-D, HDMI, S-Video, VGA
Speakers Ja
Verbruik 18 Watt
Kleur Zwart
Garantie 3 Jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Neovo RX-22G 22" LED monitor zwart
Uw waardering

No Related Posts