Neovo NSD-6501Q 65" All-In-One 4K Digital Signage

€ 2.239,00
De 4K digital signage-displays van de NSD-serie met geïntegreerde Android OS, Neovo Signage Cloud-based Content Management Systems (CMS) en veelzijdige mediaspeler zijn ontworpen voor het bieden van een slimme en flexibele digital signage-oplossing. Met het content management system in de cloud kunnen gebruikers signage-campagnes en -apparaten extern beheren vanaf iedere internetbrowser. Digitale media, zoals foto’s muziek en video’s, kunnen worden geüpload naar de betrouwbare cloud-server. Gebruikers kunnen campagnes ontwerpen met een groot aantal verschillende apps en kunnen overal direct signage-campagnes publiceren. De displays van de NSD-serie hebben geen externe PC nodig en zijn ideaal ontworpen voor winkels, restaurants, hotels en andere openbare ruimtes.
1-2 werkdagen levertijd
SKU
MONNEONSD6501
Neovo NSD-6501Q 65" All-In-One 4K Digital Signage is te bestellen in veelvoud van 1

• 4K UHD 3840 x 2160 resolutie
• Geïntegreerde op cloud gebaseerde CMS voor wereldwijd inhouds- en apparaatbeheer
• Gebundelde LAN-gebaseerde inhoud management software
• Ondersteunt 4K multimedia weergave via USB en Micro SD
• IR/ RS232/ RJ45-aansluiting voor eenvoudige bediening en beheer

De 4K digital signage-displays van de NSD-serie met geïntregreerde Android OS, Neovo Signage Cloud-based Content Management Systems (CMS) en veelzijdige mediaspeler zijn ontworpen voor het bieden van een slimme en flexibele digital signage-oplossing. Met het content management system in de cloud kunnen gebruikers signage-campagnes en -apparaten extern beheren vanaf iedere internetbrowser. Digitale media, zoals foto’s muziek en video’s, kunnen worden geüpload naar de betrouwbare cloud-server. Gebruikers kunnen campagnes ontwerpen met een groot aantal verschillende apps en kunnen overal direct signage-campagnes publiceren. De displays van de NSD-serie hebben geen externe PC nodig en zijn ideaal ontworpen voor winkels, restaurants, hotels en andere openbare ruimtes.

ERVAAR HET 4K-VERSCHIL
Mis geen enkel detail met dit krachtige 4K-display. Bekijk vloeiende 4K-video en -afbeeldingen met een nieuwe beleving van detail en helderheid. Met een aanbod van 8,3 miljoen pixels biedt de NSD-serie de ultieme digital signage-ervaring.

WERELDWIJDE TOEGANG TOT CONTENT EN MEDIASPELERS
Met Neovo Signage CMS in de cloud, dat exclusief werkt met displays van de NSD-serie, kunt u de signage-campagnes aanmaken en plannen, apparaten beheren en inhoud bijwerken via browser, ongeacht waar u zich bevindt. Gebruikers kunnen zonder enige technische vaardigheden campagnes aanmaken met de gebruiksvriendelijke software. En met de te downloaden dynamische en interactieve signage-apps kunt u in het oog springende berichten creëren.

VERBETERDE ANDROID-POWERED DIGITAL SIGNAGE SOLUTION
Met Android OS ingebed in het display, kunt u eenvoudig apps integreren van verschillende ondersteunde Android-apps. Voor extra gemak kunt u de app of vooraf geïnstalleerde LAN-gebaseerde CMS toewijzen als een videobron om de flexibiliteit van uw signage-applicatie te vergroten. Met de geïntegreerde HTML5-browser kunt u online of cloudgebaseerde inhoud weergeven.

PLANNEN EN AFSPELEN VAN VEELZIJDIGE INHOUD
Met de ingebedde 4K-mediaspeler is het mogelijk om gemakkelijk inhoud af te spelen vanaf een USB-stick, micro-SD of het interne geheugen. Maak gewoon met de meegeleverde afstandsbediening geplande afspeellijsten aan voor het weergeven van uw gepersonaliseerde inhoud.

PID COMMAND & CTRL-SOFTWARE
PID Command & Ctrl is een software waarmee gebruikers AG Neovo bewakings- en beveiligingsschermen kunt beheren via LAN- of RS232-verbindingen. Deze biedt een eenvoudige en intuïtieve interface voor beheer op afstand, met OSD verwante instellingen en gemakkelijke bediening op gebruikte schermen. De software kan ook worden gebruikt om bliksemsnel videowanden te maken en systeemintegrators te helpen bij het instellen van schermen.

Meer informatie
EAN code 4710739596014
Merk AG Neovo
Schermformaat 64.5 Inch
Resolutie 3840x2160
Type Paneel VA
Backlight LED
Inkijkhoek 178/178 °
Helderheid 350 cd/m2
Responsetijd 5 ms
Contrast 5000:1
Aansluitingen Displayport, HDMI, VGA
Speakers Ja
Kleur Zwart
Garantie 3 Jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Neovo NSD-6501Q 65" All-In-One 4K Digital Signage
Uw waardering

No Related Posts