Neovo IFP-6503 65" Interactieve Monitor

€ 2.150,00
In een snel veranderende omgeving bieden Meetboard IFP-6503 interactieve displays gebruikersgerichte en hybride-ready onderwijs- en vergadertechnologie. Meetboard 3 kan de deelname aan klaslokalen en vergaderruimtes verbeteren met gebruiksvriendelijke apps en tools, draadloos delen van schermen en USB-C-connectiviteit. Meetboard IFP-6503 transformeert met succes een traditioneel klaslokaal en vergaderruimte in een meeslepende hub voor leren en delen.
3-4 werkdagen levertijd
SKU
MONNEOIFP6503
Neovo IFP-6503 65" Interactieve Monitor is te bestellen in veelvoud van 1

• 4K UHD 3840 x 2160 resolutie
• 20-punten multi-touch-capaciteit en twee digitale pennen
• Ingebouwd Android OS 9.0-platform
• Multi-touch plug & play voor Windows/Android/Linux/Chrome/macOS
• Een USB-C-poort voor digitaal signaal, gegevens en 65W stroomvoorziening

In een snel veranderende omgeving bieden Meetboard IFP-6503 interactieve displays gebruikersgerichte en hybride-ready onderwijs- en vergadertechnologie. Meetboard 3 kan de deelname aan klaslokalen en vergaderruimtes verbeteren met gebruiksvriendelijke apps en tools, draadloos delen van schermen en USB-C-connectiviteit. Meetboard IFP-6503 transformeert met succes een traditioneel klaslokaal en vergaderruimte in een meeslepende hub voor leren en delen.

4K UHD RESOLUTIE MET ANTI-GLARE BEHANDELING
Het interactieve Meetboard IFP-6503-scherm biedt visuele inhoud met 4K UHD-helderheid en een speciale coating voor verbeterd oogcomfort. De ingebedde EcoSmart-sensor past de achtergrondhelderheid van het scherm automatisch aan volgens de belichtingsomstandigheden binnenshuis.

20-PUNTEN MULTI-TOUCH & DUBBELE PENNEN
Meerdere deelnemers kunnen met hun vingers of aanraakpennen simultaan tekenen en aantekenen op het scherm met ondersteuning van 20 aanraakpunten. Dit maakt mindmapping en brainstorming zo eenvoudig als het gebruik van een whiteboard.

INTUÏTIEVE GEBRUIKERSINTERFACE MET GEBRUIKSVRIENDELIJKE HULPMIDDELEN
De frisse nieuwe interface en vereenvoudigde pictogrammen van Meetboard zijn gebruiksvriendelijk en intuïtief. Essentiële apps en handige tools zoals Browser, WPS Office, ScreenLock en Timer zijn voorgeladen om de productiviteit bij vergaderingen en klaslokalen te verhogen.

INTELLIGENTE DIGITALE WHITEBOARD-APP
Schrijven op de Meetboard Whiteboard-app is natuurlijk en gebruikersvriendelijk, met verschillende borstelkleuren of -dikten. Het hulpprogramma Smart Detection kan een tekening aanbevelen terwijl hulpprogramma’s zoals “Tabel” en “Plaknotities”, discussies geordend gehouden.

KRACHTIGE USB-C-CONNECTIVITEIT
Een USB-C-kabelverbinding vergemakkelijkt het lesgeven en teamsamenwerking. Sluit uw pc of laptop aan op Meetboard 3 via een USB-C-kabel om snel gegevens en video-/audiosignalen over te dragen, toegang te krijgen tot aanraakfuncties en opladen tot 65 W, met de randapparatuur op Meetboard 3.

GEÏNTEGREERD BESTANDSBEHEER VOOR VEREENVOUDIGDE SAMENWERKING
Meetboard Finder, een app voor bestandsbeheer, biedt u de mogelijkheid, gemakkelijk bestanden te openen, op te slaan en te delen via USB drive, Cloudopslag, Samba-service en FTP-portal-snelkoppelingen.

SPLIT SCREEN VOOR VERBETERDE MULTITASKING
Selecteer de modus voor meerdere vensters om verschillende apps tegelijkertijd te gebruiken. Door items van het ene venster naar het andere te slepen, stelt Meetboard 3 je in staat om efficiënt te multitasken, waardoor samenwerkingen sneller gaan.

DRAADLOOS SCREEN MIRRORING EN BEDIENEN
Meetboard 3 ondersteunt AirPlay, Miracast en Chromecast draadloze mirroring-technologie en bevat een krachtige app voor het delen van schermen. Draadloos presenteren, multimedia-inhoud delen, interactie met en controle over Meetboard of meerdere Meetboards vanaf iOS- of Android-apparaten, in real-time op locatie of op afstand.

KLAAR VOOR VIDEOVERGADERINGEN
Meetboard 3 kan eenvoudig worden aangepast voor videoconferenties door een alles-in-één webcam* aan te sluiten via een USB-kabel. Compatibel met reguliere apps voor videoconferenties*, zoals Zoom, Teams, Skype en GoToMeeting, maakt dit samenwerking op afstand of hybride mogelijk.

* Suggested Camera: Logitech StreamCam / Logitech Meetup / Logitech C930E / Logitech C525 / Logitech BCC950 / AVer 342 / 342+

*Disclaimer: AG Neovo cannot guarantee the functionality or compatibility of third-party applications. For installation issues, contact our sales team.

GEAVANCEERDE MOBILITEIT
De FMC-06 trolley van AG Neovo biedt geavanceerde mobiliteit om te voldoen aan de behoeften van on-site en virtuele samenwerkingen in een veranderende wereld. Het installeren van Meetboard 3 op FMC-06 vereist minimale inspanning en brengt al uw accessoires bij elkaar. Vergrendelbare zwenkwielen houden het scherm veilig en op zijn plaats als het eenmaal op zijn plaats staat.

Meer informatie
EAN code 4710739597110
Merk AG Neovo
Schermformaat 64.5 Inch
Resolutie 3840x2160
Type Paneel IPS
Backlight LED
Inkijkhoek 178/178 °
Helderheid 400 cd/m2
Responsetijd 5 ms
Contrast 1200:1
Aansluitingen HDMI, VGA
Speakers Ja
Verbruik 177 Watt
Kleur Zwart
Garantie 3 Jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Neovo IFP-6503 65" Interactieve Monitor
Uw waardering

No Related Posts