Multimedia toepassingen

Wat is een thuisbioscoop-pc?

Een thuisbioscoop-pc (HTPC) is een computer die is aangesloten op uw stereo- installatie, tv en smarthome-apparaten. Met een HTPC kunt u al uw digitale leven - foto's, muziek, films, streamingdiensten, slimme deurbellen en thuisassistenten - samenbrengen in één enkele ervaring.

Home entertainment man

Waarom kiezen voor Intel® NUC voor uw thuisbioscoop?

 

Intel® NUC Mini-pc's zijn klein genoeg om in de palm van uw hand te passen en bieden vrijwel overal een krachtig computergebruik. De Intel® NUC Mini-pc, die slechts 10 cm hoog en 10 cm breed is, is compact genoeg om achter een tv te monteren of in uw thuisentertainmentcentrum.

Ter vergelijking: een Intel® NUC Mini media-pc is net iets groter dan de kleinste streamingapparaten voor thuis en een stuk kleiner dan een slimme luidspreker. In tegenstelling tot hen is een Intel® NUC een krachtige pc.

 

 
 
 

Briljante 4K-video en 7.1 surround sound

Intel® NUC mini-pc's zijn direct uit de verpakking klaar voor ultrahigh-definition (UHD) -video en digitale audio met hoge resolutie. Of je nu films streamt vanaf internet of een lokale schijf, de Intel® NUC zorgt voor een briljante, meeslepende thuisbioscoopervaring.

 

Ontelbare connectiviteit

De Intel® NUC Mini-pc is verkrijgbaar met een keuze uit hardeschijfconfiguraties om aan uw snelheid en opslagbehoeften te voldoen, en heeft de mogelijkheid om een ​​breed scala aan apparaten aan te sluiten en uw entertainment en gegevens op hoge snelheden te laten bewegen. En met ondersteuning voor meerdere beeldschermen kunt u multitasken over meerdere schermen.

Intel® NUC: kleiner dan een slimme luidspreker, presteert als een desktop

Je hebt geen plank vol apparaten nodig! Intel® NUC geeft uw thuistheater de kracht en veelzijdigheid van een full-size pc in minder ruimte dan een slimme luidspreker. Geniet van populaire streamingdiensten en bekijk netwerkprogramma's op internet. Plus, alles wat u kunt doen met een typische pc, een Intel® NUC kan op uw tv.

 
Tijd om met het gezin te spelen

Maak tijd voor spelletjes met het gezin

De Intel® NUC Mini-pc is misschien klein, maar hij heeft volledige pc-kracht zodat je je favoriete desktopgames kunt spelen. Download de nieuwste titels, speel arcadeklassiekers of verken samen een leerspel op het grote scherm.

Familie foto plezier

Communiceer met digitale assistenten

De Intel® NUC kan communiceren met de door u gekozen digitale assistent. Zoek een acteur op, zoek een film of speel je favoriete liedje af, allemaal zonder een vinger uit te steken.

Couch browsing streaming

Blader en stream met gemak

De Intel® NUC mag dan een pc zijn, hij hoeft niet aan te voelen als een pc op het scherm. U kunt een mediaserver-app gebruiken om uw browsen en kijken om te zetten in een typische mediaspelerervaring.

Muis en toetsenbord op bureau

Muis en toetsenbord optioneel

De Intel® NUC ondersteunt infrarood afstandsbedieningen. Kies de afstandsbediening met de functies die je wilt en klik weg. U kunt natuurlijk altijd een toetsenbord en muis gebruiken. Sluit ze gewoon aan of maak draadloos verbinding via Bluetooth.

Welke Intel® NUC is geschikt voor uw thuisbioscoop?

 
Voorkant recht

Intel® NUC 10 Performance mini-pc (Intel® Core ™ i7-processor)

10e generatie Intel® Core ™ i7-processor - Desktopkracht in de palm van je hand. Bewerk uw 4K-video's, stream beschermde 4K-inhoud en bereid u voor op ongelooflijke 7.1-surround sound, turboprestaties en de volgende generatie Intel® Wi-Fi 6. Ervaar de razendsnelle 10e generatie Intel® Core ™ i7-processors in combinatie DDR4 geheugen een een Solid State Drive.

Voorkant recht

Intel® NUC 8 mainstream mini-pc (Intel® Core ™ i7-processor)

8e generatie Intel® Core ™ i7-processor - De combinatie van solid-state opslag en geïntegreerde grafische kaart levert behendige prestaties en verbluffende beelden. Geniet van schitterende kleuren en helderheid tijdens het streamen van 4K-video's of het bewerken van foto's.

Voorkant recht

Intel® NUC 10 mainstream mini-pc (Intel® Core ™ i5-processor)

10e generatie Intel® Core ™ i5-processor - Een mediaspeler voor het hele gezin. Stream 4K-video's, muziek en televisie naar uw monitor, tv's, projectoren of stereo. Profiteer van voldoende opslagruimte voor grote mediabestanden en snelle respons met een NVME SSD of Intel® Optane ™ -geheugen in combinatie met een 2.5" harde schijf.