Eizo EV2460-WT 24

Eizo EV2460-WT 24" 1920 x 1080 IPS

Eizo EV2760-BK 27

Eizo EV2760-BK 27" 2560x1440 IPS

Eizo CS2731 27" LED Monitor IPS

€ 1.149,00
Precisie, kleurkwaliteit en de meest moderne connectiviteit door USB-C – dat is de CS2731. Zo wordt de monitor de centrale interface voor de grafische workflow van veeleisende creatieve professionals.
2-3 werkdagen levertijd
SKU
MONEIZOCS2731

Precisie, kleurkwaliteit en de meest moderne connectiviteit door USB-C – dat is de CS2731. Zo wordt de monitor de centrale interface voor de grafische workflow van veeleisende creatieve professionals.

De grote kleurruimte, de 16-bits Look-Up Table en de nauwkeurige kalibratie van de CS2731 in de fabriek maken in de creatieve workflow een onvervalst zicht op beeldbestanden met consistente kleuren mogelijk. De veelzijdige USB-C-poort werkt voor het monitorsignaal en de gegevensoverdracht, maar ook als voeding voor een aangesloten apparaat.

Uitmuntende beeldkwaliteit voor scherpe beelden
Het beeldscherm overtuigt met de hoogste resolutie (2560 x 1440 Pixel), een zeer goede contrastverhouding van 1000:1 en een helderheid van 350 cd/m2. Zo kunt u bijvoorbeeld illustraties en afbeeldingen op pixelniveau bewerken. En: de tekstcontouren zijn helder en precies. De LCD-module met IPS (Wide Gamut)-panel maakt een kijkhoek van 178 graden mogelijk. Daardoor blijven kleuren en contrasten in het gezichtsbereik van de gebruiker stabiel.

De meest moderne connectiviteit met USB-C
Eén USB-C-kabel levert alles: het monitorsignaal, een snelle datatransmissie, de voeding van een aangesloten notebook of tablet met tot 60 Watt en nog veel meer. Zo wordt de monitor het centrale dockingstation voor de grafische workflow. Randapparatuur, zoals muis en toetsenbord, vaste schijven of kaartlezers kunnen direct op de USB-hub van de monitor worden aangesloten. Tablets worden met slechts één kabel aangesloten en worden dan tegelijkertijd geladen. Zo veranderen een laptop en de CS2731 in een handomdraai in een volwaardige desktop-werkplek.

Wide Gamut – ideaal voor RAW-foto's en afdrukken
Voor wie met RAW- of AdobeRGB-foto's werkt, is onze Wide Gamut-monitor onmisbaar: De grote kleurruimte reproduceert de AdobeRGB-kleurruimte voor 99 procent. Als u in RAW-indeling gemaakte foto's naar AdobeRGB converteert, geeft de monitor deze volledig correct weer. Zo krijgt u een stralend blauwe lucht of sappig groene bossen natuurgetrouw te zien; iets wat niet lukt bij monitoren met sRGB-kleurruimte. Maar ook voor afdrukken biedt de EIZO-monitor grote voordelen: De monitor dekt zo goed als de complete CMYK-kleurruimte (bijvoorbeeld ISO Coated en U.S. Web Coated). U ziet op het beeldscherm al hoe het latere afdrukresultaat eruit komt te zien en bespaart op proefdrukken.

Look-Up-Table met hoge resolutie
Met de 16-bits Look-Up Table verwerkt de CS2731 beeldsignalen nauwkeurig. In donkere beeldsegmenten blijven kleurnuances en structuren behouden. Deze betrouwbare en precieze weergave beperkt het aantal correcties en verkort daarmee kostbare productietijd.

Nauwkeurig en snel – de hardwarekalibratie
Met de software ColorNavigator kalibreert u kleuren snel, eenvoudig en exact: Daarbij worden de waarden tijdens de kalibratie rechtstreeks in de Look-Up-Table in de hardware van de monitor opgeslagen en hieruit opgehaald. U stelt de bijbehorende componenten zoals witpunt, gamma, helderheid en tonaliteitscurve in volgens uw wensen. De kalibratie verloopt vervolgens volledig automatisch op basis van de fabrieksinstellingen en is daardoor qua precisie en snelheid onovertroffen.

Professionele kalibratie met EIZO ColorNavigator
Goede beeldbewerking is alleen mogelijk op goed gekalibreerde monitoren. De gebruikelijke softwarekalibratie duurt lang en vereist vakkennis van de gebruiker. De CS2731 wordt geleverd met de hardwarekalibratiesoftware ColorNavigator. Ook gebruikers zonder vakkennis kunnen de kalibratie in slechts enkele stappen uitvoeren. Gevorderde gebruikers kunnen helderheid, gamma, witpunt en andere kalibratie-instellingen als doelwaarden numeriek instellen. Omdat de kalibratie via de hardware van de monitor plaatsvindt, gebeurt dit zonder verlies van gegevens en onafhankelijk van de computer en grafische kaart. De CS2731 voegt zich naadloos in een bestaand systeem in.

Technische gegevens
  • 27 inch Wide Gamut-LCD met 2560 x 1440 pixels (WQHD) voor de meest verfijnde details
  • EIZO-microchip voor een nauwkeurige, uniforme en constante kleurweergave
  • Groot kleurenspectrum met Adobe RGB-kleurruimtedekking van 99%
  • Exacte hardware-kalibratie van helderheid, witpunt en gamma
  • Uitstekende helderheidsverdeling en kleurzuiverheid door Digital Uniformity Equalizer
  • Kleurprecisie met 16-bits Look-Up Table en tot 10 bits-kleurweergave
  • USB-C (DisplayPort-signaalkanaal en voeding tot 60 watt), DisplayPort-, DVI-D- en HDMI-ingangen
  • USB-hub met 2 USB 3.1 en 2 USB 2.0 downstream-poorten
  • ColorNavigator-kalibratiesoftware beschikbaar als gratis download
  • Aanbevolen, optionele accessoires: meetinstrument voor de kalibratie van hardware en afschermkap
Meer informatie
EAN code 4995047054580
Merk Eizo
Schermformaat 27 Inch
Resolutie 2560x1440
Type Paneel IPS
Backlight LED
Inkijkhoek 178/178 °
Helderheid 350 cd/m2
Responsetijd 10 ms
Aansluitingen Displayport, DVI-D, HDMI
Speakers Nee
Kleur Zwart
Garantie 5 Jaar on-site
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eizo CS2731 27" LED Monitor IPS
Uw waardering

No Related Posts